Iubita mea, mulţumesc că mă întreţii

741d74bfbe638962d419384da45137f0

 

Îţi scriu aceste rânduri în timp ce joc FIFA, cu un Big Mac atârnând all over şi o Cola mare aşezată timid pe burtica mea prefăcută în burtoi de când te cunosc.

Draga mea, e ora 14, nu ştiu la care job eşti şi nici nu mă priveşte atâta timp cât mă întreţii. M-am făcut mare, de când îmi găteşti ciorbiţa aia mai bună decât la mama acasă şi fasolica aia cu ciolan afumat. Am dulapul meu şi pentru prima dată în viaţa mea, am lucrurile aranjate şi călcate. Nu-mi închipuiam că hainele pot fi împăturite atât de simpatic. Nu prea găsesc ce-mi trebuie, ca să fiu cinstit, dar oricum îmi pregăteşti tu ţinutele când ieşim în oraş. De când am rămas fără job şi de când am descoperit că ejobs şi bestjobs sunt mai mult de formă, fiindcă joburile bune sunt date pe pile şi cunoştinte, mă simt atât de bine la tine acasă.

Ştii ce mi se pare foarte tare, iubita mea? Că nu ceri mult de la mine. Mi-ai spus la început că simpla mea prezenţă e suficientă pentru fericirea ta şi de atunci n-am uitat asta nicio clipă. E drept că nu eşti vreo frumuseţe ori vreo mare deşteptăciune, dar eu te ador aşa cum eşti.

Mă gândeam să merg la sală dacă tot nu-mi iese în cale vreun job. Vreau să am şi eu muschi pentru când mergem la piscină. Ori pentru când ieşim cu colegii tăi de la birou, să ştie ăia că eu sunt cineva.

Partea cu fututul e mai complicată. Iubita mea, nu sugi bine pula, de fapt eşti un dezastru, dar eu trec cu vederea chestiunile astea fiindcă mă hrăneşti, ai grijă de mine, îmi dai bani şi etc. Ştiu că tu eşti mulţumită cu ce-ţi fac eu aşa că restul contează mai puţin. Oricum, când nu eşti acasă, mai dau o tură prin oraş şi aduc la tine acasă pe una alta, pe banii tăi, pe muzica ta… Dar astea sunt detalii.

În încheiere, aş dori să fii conştientă că în momentul în care va apărea ceva mai bun, chiar şi un job, voi pleca de la tine. Adică na, mă simt ca la mama acasă, decât că pe mama nu trebuia s-o suport noaptea în pat.

Iubi al tău care de adoră

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *