Căsătorește-te cu tine!

12508761_1708044586084349_4407285699005263048_n

Când îți arde sufletul să te simți apreciată și iubită de către un bărbat, înseamnă că ai pierdut bătălia cu forța din tine.

Cazi pe gânduri, nu-i așa?

Nu țin cu tine astăzi. Fiindcă astăzi am înțeles, în sfârșit, că pentru a fi împlinită nu trebuie să simți nevoia altcuiva. Completează-te cu tine, căsătorește-te cu tine și alungă-ți golul ce te mistuie. Vrei validare? Uită-te în oglindă și ia-o! E singurul loc real de unde poți pleca cu decizii noi, cu trasee originale și cu perspective proaspete!

E lung drumul pentru a ajunge la altar de mână cu tine însăți, însă pornește azi înspre acolo. Cu răbdare, perseverență, iertare și blandete, vei reuși! Și știi de ce te sfătuiesc să nu ai nevoie de o jumătate, care să-ți ofere toate acele emoții deosebite? Pe de o parte, deoarece vei fi fericită tot timpul, pe de altă parte fiindcă vei depăși ușor greutățile necontrolabile ale vieții: momentele în care relațiile nu funcționează, clipele în care afli că te-a înșelat, secundele în care vezi actele de divorț pe măsuța din sufragerie și anii care urmează după, distanța, moartea. Pentru liniștea ta, aș dori să știi că dorința de a nu fi dependentă emoțional de cineva, nu anulează relația pe care o ai în acest moment. Bun ori rău, bărbatul din viața ta a fost până acum lângă tine. Frumusețea vine însă din faptul că, indiferent ce se va întâmpla cu voi doi, tu vei avea controlul asupra destinului tău.

Eu cred în tine! Te aștept la altar, să te îmbrățișez și să-ți șterg lacrimile de fericire! Te aștept să te strâng în brațe și să-ți felicit pașii, care te-au făcut să devii o femeie puternică!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *