Vreau să mă bag în sufletul tău!

12301538_935446779868671_6566227340032552286_n

 

Vreau să mă bag în sufletul tău e o declarație pe care numai un bărbat complet ar trebui să o ofere, cu grație, cu echilibru și cu responsabilitate.

Nu accept, deși îi înțeleg resorturile, gândirea acelor bărbați care consideră  sufletul unei femei un fel de spațiu public, în care pot face aproape tot ceea ce vor fiindcă buzunarul le permite să plătească amenzile.

Nu accept nici femeile care se complac în mediocritate, care mor câte puțin în fiecare zi, care nu mai au grijă de sinele lor (cu tot ceea ce implică el), care își vând visele la preț de nimic și care nu reușesc să fie puternice.

Și de unde vine puterea unei femei dacă nu din interiorul ei? Dacă nu din cărțile pe care le-a citit, din oamenii care o înconjoară, din capacitatea ei de a folosi fiecare provocare a vieții pentru a se dezvolta, din mărunții pași făcuți zilnic, din smerenie și bunătate, din candoare, iertare, bărbăție în fața nenorocirilor și forță în susținerea propriilor principii?

Femeie, nu încerca să-ți minți destinul, crezând ca declarația vreau să mă bag în pizda ta, e totuna cu iubirea, respectul, admirația, viitorul. Deschide ochii, clipește des până vei vedea clar și fă departajarea între bărbații care-ți vor doar pizda, și bărbații care-ți vor și sufletul. Fiindcă la final, când vei suferi, va fi numai vina ta că ai interpretat greșit gesturile lui, că ți-ai țesut povești frumoase în inima-ți fragilă, că ai crezut în el și într-un viitor luminos în doi.

Femeie, prea puțini bărbați vor să se bage în sufletul tău. Fiindcă această dorință este direct legată de capacitatea și disponibilitatea lor de a te descoperi, cu bune și rele, și de a te accepta, în final, fix așa cum ești.

Așadar, fiindcă aș dori să nu suferi, te sfătuiesc să fii mai atentă înainte de a-ți încredința sufletul în palmele unui bărbat…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *