Și-a mai trecut un an și tu ești tot ce am!

ff

Aș vrea să mă trântesc pe spate în iarba udă și să privesc norii. Ei, care au văzut totul, ar ști să dea un nume stării mele de acum. N-am simțit în nicio zi din întreaga mea viață (și, crede-mă, am trăit mai mult decât intens zilele din existența mea) ceea ce simt acum: pace, liniște, împlinire, completare. S-au adunat zeii prin ceruri și, în urma unei ședințe extraordinare, soldate cu scântei, au decis să ne aducă împreună.

Te-au luat pe tine de la un capăt de pământ, iar pe mine de la celălalt, și au insistat să ne unească orgoliile, ambițiile, geloziile, piticii, umbrele și luminile, căderile, dezamăgirile, traumele, deopotrivă cu ascensiunile, speranțele, bucuriile și toate sentimentele frumoase de sub soare.

Starea de bine pe care mi-o provoci, combinată cu o euforie controlată, ma ajută să răzbesc în viață. Desigur, o femeie puternică nu are nevoie de nimeni ca să ajungă să mute munții, însă această declarație de stil, presărată adesea pe acest blog, nu este decât o propoziție menită să motiveze. Realitatea este cu totul alta: orice femeie puternică are un bărbat puternic lângă ea, fiindcă dacă nu ar fi așa, treptat, femeia puternică s-ar transforma într-un animal sălbatic, lipsit de finețe și umanitate. Mi-e cât se poate de clar, pe măsură ce mă maturizez, că viața fără tine lângă mine ar fi un lung șir de așteptări neîmplinite, de deziluzii și de pierderi de vreme prețioasă.

Așadar, iubitule, păstrează-mă în tine cu aceeași pasiune ca și până acum. Ai încredere că anii ce vin ne vor aduce momente magice și că, oricât de mulți nori s-ar mai năpusti asupra-mi de acum încolo, voi fi suficient de abilă încât să-i îndepărtez. Nu-ți promit, nu-ți jur, nu-ți spun vorbe mari. Și-a mai trecut un an și tu ești tot ce am!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *