”Îmi iubesc foarte mult soția. Pe tine vreau doar să te fut!”

11692586_722285431230618_1445537192167990345_n

Că nu cred în fidelitate, asta v-am povestit deja.

Așadar, să zicem că înțeleg bărbații care vor să evadeze de acasă cu vreo prietenă ori cu vreo colegă, cu vreo străină ori cu vreo fată din tinerețea lui. Dar știți ce-mi destabilizează total înțelegerea? Bărbații care, în cele mai nepotrivite momente aleg să rostească nenorocita aia de frază: ” Îmi iubesc foarte mult soția. Pe tine vreau doar să te fut!”

Cretinule, nu trebuie să debordezi de fericire și să mărturisești că nu mai poți după nevastă-ta pentru că nu te crede nicio femeie. Trebuie să știi că femeile nu reușesc să tranșeze lucrurile în capul și în inima lor așa cum reușiti voi, bărbații, care aveți câte un sertar pentru soție, unul pentru amantă, unul pentru curvă, unul pentru fotbal, unul pentru job, unul pentru prieteni, unul pentru bani, unul pentru sală. La noi e totul complicat. Nu putem să împărțim totul în departamente separate, cu 0 conexiuni între ele, nu pentru că nu am vrea, ci pentru că nu putem.

Când alegem să ne futem cu tine, cretinule, vrem să facem asta și pentru că simțim ceva pentru tine. Cât de puțin. Simțim. Nu poți să îndrugi că ești happily married, că ai o familie minunată și că ești cel mai norocos de pe pământ. Știi de ce? Pentru că noi nu înțelegem cum poți afirma toate astea și totuși să te aflii între coapsele noastre.

Așadar, next time, evită să vorbești despre familia ta fericită pentru că strici lucrurile, iar noi oricum știm că tu vrei doar să te distrezi, suntem conștiente că suntem doar o partidă, că nu vrei relații ori implicații serioase. Pe bune, înțelegem! Dar lasă-ne naibii să visăm și noi măcar o juma de oră, în pat, după orgasm.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *