Ce faci când totul se prăbușește?

11329804_845391305540886_66219470290095708_n

Ce faci când viața se scurge în ochii tăi umezi și când scările pe care te-ai urcat s-au erodat până la prăbușire? Cum te poziționezi când eșuezi, treptat, în dragoste, în viața profesională, în educația copiilor tăi? Și cum scapi de cioburile pe care le-ai înghițit crezând că sunt acadele aromate? Cine vreodată poate contabiliza pierderea, durerea, decăderea sufletească și cine-ți poate alinia din nou planetele roase de pramatii?

Răspunsuri retorice, scrise la capăt de vreme însorită, când păsările merg la culcare și mașinile se odihnesc în garaje.
Când respirațiile sacadate ale oamenilor cuminți se scufundă în somn, când hienele se trezesc și urzesc planuri în cârciumi ticsite de fum și alcool, când conducătorii acestei lumi își trimit câinii la vânătoare, când motelurile scârțâie de gemetele femeilor plătite ieftin, când sufletele fără pereche se așează la fereastră și adulmecă mirosul iubirilor pierdute ori netrăite, când paharele de șampanie se umplu în restaurante fancy, printre zâmbete false și vieți putrezite, printre diamante și butoni de 500 de euro, printre silicoane și unghii false, printre artiști în devenire, printre bogați avari și seci, printre cupluri infidele și parfumuri amețitoare.

E cald aici, pe acoperișul acestui bloc îndrăzneț, de unde lumea pare mică și femeile puternice par idealul tuturor…

 

This Post Has One Comment

  1. nicoleta

    Punct tintit,punct lovit cred ca s-a atins multe constiinte…….bineinteles cine inca este judecat de propria-i constiinta si face ceva pt. a se indrepta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *