Cum să-i cucerești bărbatului tău fiecare centimetru din trup și suflet?

hh

Dacă vă așteptați la o rețetă miraculoasă, sunteți de la început pe drumul greșit. Există totuși câteva ponturi pe care aș putea să le împărtășesc cu voi, chestii simple pe care le-am învățat pe pielea mea (și a durut). De fapt, fiecare relație în care investim lasă asupra noastră niște cicatrici, care se vindecă frumos, sau nu. Există și acele cicatrici care tot sângerează din motive bizare: mirosul unui parfum asemănător cu al lui, culoarea mării în soarele după-amiezii, terasa aceea care vă plăcea amândurora și pe lângă care ai rămas să treci doar tu, prietenii lui care au devenit și ai tăi, iar lista poate continua absolut la nesfârșit. Însă, pentru mine, cicatricile care sângerează nu mai există demult… Le-am cauterizat frenetic, ani la rând, iar acum pot, cel mult, să-mi amintească cu (ne)drag de trecut. Vă sfătuiesc, cu nesaț, să faceți la fel!

Acum, să răspund bietei întrebări stupide din titlu: Nu s-a născut încă acea femeie care să aibă la un loc dozarea perfectă de frumusețe, șarm, deșteptăciune, sex-appeal care să cucerească fiecare centimentru din trupul și sufletului bărbatului!

Dragele mele, nu spun prin asta că puteți să vă petreceți timpul cultivându-vă celulita, prostia ori isteria, însă aș vrea să fiți conștiente de faptul că bărbatul a fost creat să vâneze. Nu o singură dată, ci de foarte multe ori, constant ori sporadic, o dată în viață ori de fiecare dată, bărbatul te va înșela. Și chiar dacă nu ajunge în pat cu alta, el tot va visa o altă femeie, și-o va imagina în întuneric lângă tine, ori în lumină în absența ta, își va construi scenarii și regii în capu-i doborât deseori de hormoni…

Provocarea nu e să-i cucerești fiecare centimentru din trup și suflet, fiindcă am decretat (viața a decretat, nu eu) că e imposibil, lupta intensă este să-l dezbraci pe bărbatul tău iubit de iluzia că o altă femeie ar putea să-l facă mai fericit și să-i hrănești în fiecare zi dorința de a rămâne lângă tine! Fă-l să înțeleagă: că ești singura ființă de pe planetă care îi provoacă cea mai mare împlinire și cel mai intens extaz, că absența ta i-ar aduce existenței sale o perpetuă suferință și un imens gol în suflet, că cerul ar păli și că soarele ar coborî în iad în clipa în care ți-ai muta iubirea în altă parte, că anii ce vin sunt frumoși fiindcă voi doi sunteți perfecți împreună, că monotonia și obișnuitul sunt antonimele supreme ale nopților voastre și că privirea, zâmbetul și linia corpului tău îi sunt drog, repaos, evadare, magie, tot!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *