Cum îmblânzim femeia nărăvașă?

1546252_680690618702914_1428990717113191712_n

Cum să-ți dorești să faci asta când femeia nărăvașă s-a născut pentru a naște cele mai nebune pasiuni și dependențe? Nebunule, crezi vreodată că biciul, vorba grea, amenințarea ori condiționarea vor reuși să pună maluri valurilor spumegânde? Femeia nărăvașă e precum marea învolburată, precum valul de 15 metri căruia, după ce-i vezi splendoarea, rămâi mut, incapabil să aspiri să-i atingi semeția. Vrei să urci pe aceste valuri? Îți trebuie ani de zile de antrenament programat, un ADN special, o bună cunoaștere a sufletului de femeie, o nemaipomenită îmbinare a eleganței cu jocul stradal, îndelungă răbdare și perseverență, disponibilitate la efort prelungit, nervi de oțel și șansa de a fi ales…

Pe femeia nărăvașă nu o alegi tu, te alege ea dintr-o mie de variante perfecte. Fiindcă e imprevizibilă, chiar și atunci când crezi că cerul e senin, te poate trânti de nu-ți mai revii o veșnicie… Femeia asta e neapărat foarte frumoasă, iubește arta, e desăvârșită din punct de vedere intelectual și pe oriunde calcă împrăștie miresme de viță nobilă.

Nu încerca, dragul meu, să te folosești de tertipuri expirate de mare cuceritor ori conducător feroce. Nimic din toate astea nu funcționează! Dacă vrei totuși să te bucuri, efemer, de femeia asta năvalnică, iubește-o cu toată suflarea ta, acceptă-i imensitatea de capricii, aduleaz-o și pune-i lumea la picioare. Te va răsplăti pentru toate astea și vei trăi alături de ea momente de paradis! Și te avertizez, femeia nărăvașă îți iese în cale o singură dată în viață!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *