Viața ta are nevoie uneori de GPS

10523320_364841813662840_2152769117525297379_n

Vine un moment în viață când trebuie să recalculezi totul. Exact așa cum face gps-ul: Reconfigurarea Traseului… De prea multe ori m-am aflat în traficul capitalei, înjurând în gând vocea stupidă a gps-ului, care-mi dădea planurile peste cap și mă făcea să întârzii.

Între noi, femeile, fie vorba, gps-ul se află în top 3 al chestiunilor pe care le urăsc. Și totuși, acest sistem m-a scos din încurcătură de fiecare dată, ajutându-mă să ajung la destinație.

Cred cu tărie că propriile noastre vieți au nevoie de gps. Nu în fiecare oră, nu în fiecare zi, ci doar în acele momente critice în care uităm cine suntem, unde am fost și încotro ne îndreptăm, care decizie e cea mai potrivită, ce ne dorim cu adevărat și pentru cine merită să luptăm.

Gps-ul meu de astăzi m-a sfătuit să mă bucur de lucrurile simple ale vieții, să fac doar ceea ce-mi face plăcere căci viața e prea scurtă, prea fragilă ca să fie trăită în război, conflicte și stres…

Poate gps-ul pentru tine e prietena ta, mama, fratele sau sora, iubitul sau iubita. Uită-te în oglindă și vezi încotro te îndrepți. Dacă nu ai habar, sună-ți gps-ul. Te va ajuta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *